BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Celal Doğan, Erdoğan'la 'satılık vekilleri mi' görüştü?

Celal Doğan, Erdoğan ile görüşmesinde 'satılık vekillerin konuşulduğu' iddiası için bir açıklama yaptı.

Abone ol

HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan, Erdoğan ile hükümet için milletvekili transferini konuştuğu iddialarına sert çıktı. Erdoğan ile ikinci kez görüşmediğini söyleyen Doğan, iddialar için de mesnetsiz ve yakışıksız nitelemesinde bulundu.

Celal Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası çıkan haberler ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Görüşmenin ardından gerekli açıklamaları kamuoyuna yaptığını; ancak hakkında bazı sosyal medya hesaplarından çeşitli iddialar gündeme getirildiğini söyleyen Doğan, milletvekili transferi için pazarlık iddialarını ise yalanladı.

Açıklamasında geçtiğimiz hafta yapılan görüşmenin ardından Erdoğan ile bir kez daha bir araya geldiği yönündeki iddiaları da hatırlatan Doğan, "Sayın Cumhurbaşkanı ile ikinci kez görüştüğüm yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Aynı kaynakların ortaya attığı "satılık vekillerin konuşulduğu" iddiası da mesnetsiz ve yakışıksızdır. Bu iddialara temel olabilecek tutumların, fikrimiz, inancımız ve geleneğimizde yeri yoktur" ifadesini kullandı.