BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
GÜNCEL

Çekicinin üstünde 3 kilometre yol gitti görenler şaşkına döndü

Trabzon'da aracı çekilmek istenen bir sürücü, çekicilere direnince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sigortası olmadığı gerekçesiyle çekiciye yüklenen otomobilinin götürülmesine karşı çıkan Şenol Şeker, otomobili kaldıran çekicinin üstüne çıkarak 3 kilometre yol gitti.

Ordu'dan Trabzon'a hastasını getiren Şenol Şeker, gece aracını kaldığı otelin yakınında bir sokağa park etti. Sabah otomobilinin yanına geldiğinde trafik polisleri ile karşılaşan Şeker, hatalı park ve sigorta süresinin geçmesi nedeniyle bağlanan otomobilinin çekiciye yüklendiğini gördü. Otomobilinin götürülmesine karşı çıkan Şenol Şeker, önce trafik polisleri ile tartıştı.

Polislere daha fazla dil dökmek istemeyen Şeker, otomobili kaldıran çekicinin kaldıracı üstüne çıktı. Çevrede toplanan vatandaşların da sürücüye destek çıkınca olay büyüdü. Görevli, çekici kasasına yerleştirdiği otomobil ve kaldıracın üzerindeki sürücü ile hareket etti. Çekicinin kaldıracı üzerindeki sürücü, görenlerin şaşkın bakışları altında 3 kilometre bu şekilde gitti. Çekici görevlisi ve sürücünün inatlaşması ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Park yerine götürülen otomobilinin çekici ve otopark ücretini ödeyen sürücü Şenol Şeker, aracını geri aldı.

ÖĞLENE KADAR UYUDUĞUM İÇİN... Yaşanan olaya isyan eden Şenol Şeker, "Ordu'dan Trabzon'a gece 3'te hastamı getirdim. Ben de otele gittim. Arabamı da kaldırıma park ettim. Orada başka araçlar da vardı. Öğlene kadar uyuduğum için esnaf tarafından aracım şikayet edildi. Polisler de şikayet üzerine aracımın yanına geldi. Aracımın sigortasının bittiğinden haberim olmadığı için işlem yapıp ceza kestiler. ‘Yapmayın, aracımın başına geldim. Sigortamı yaptıracağım. Bana müsaade edin' dedim ama dinlemediler. Ben sigorta şirketini arayarak poliçemi yaptırdım. Buna rağmen aracımı çekiciye yüklediler" şeklinde konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler