BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.409,55
GÜNCEL

Kadın polislere fuhuş yaptıran kadın polis şoku: Bıktım ihtiyarlardan

ADANA'da aralarında adliyede çalışan iki kadın polise ve öğretmen ablasına da iş adamlarıyla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla yargılanan kadın polis, 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğini telefonla arayan ve ismini açıklamayan bir kadın, A.D. (38) isimli kadın polis memurunun kadın ve yaşı küçük kızlara fuhuş yaptırdığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında bir polis merkezinde görevli kadın polis memuru A.D.’nin telefonu Adana 3. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla dinlemeye alındı.

Ahlak polisi, dinlemelerde A.D.’nin Adana Adliyesinde görevli polis memurları Y.A. ve M.B. ile öğretmen ablası M.B.’ye fuhuş yaptırdığını tespit etti. Cumhuriyet savcısı, kadın polis hakkında ‘Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek’ suçlarından Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

''GELMEDEN ÖNCE HABER VERİN'' Davanın iddianamesinde, kadın polisi arayan C.H., “Adil bey bir arkadaşı vardı o da gelsin diyor’ derken, sanık polis A.D.'nin de, "Canım benim yani önceden ayarlamak lazım böyle şeyleri, ben size söyledim bana önceden haber verin gelişinizi" diyerek cevap verdiğine dikkat çekildi.

''İLLA POLİS İSTİYORUM'' Bir başka telefon görüşmesinde de bir erkeğe ait hattı kullanan F.İ.’nin, kadın polise, "İlla polis istiyorum diyor. Senin o yanındaki kızı gösterdim" dediği belirtildi.

Sitene Ekle
Etiketler