BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
GÜNCEL

İzmir'de rezalet görüntülere inanamayacaksınız

İZMİR'deki lüks bir alışveriş merkezinin sinema bölümünde genç bir kadının karşısına oturup mastürbasyon yaptı. Genç kadın o anları kameraya aldı. Polis sapığı tuvalette yakaladı...

İZMİR'de Mavi Bahçe AVM'de inanılmaz bir skandal yaşandı. Sinemanın bekleme salonunda genç bir kadının karşısına oturan adam, bacaklarını açıp, genç kadına bakarak mastürbasyon yaptı. Genç kadın o anları kameraya kaydedip sinema salonu çalışanlarına haber verdi.

ÇALIŞANLAR POLİSİ ARAMAK YERİNE... Sinema salonu çalışanları, polise haber vermek yerine sapık adamı bekleme salonundan uzaklaştırmaya çalıştı. Genç kadın, elinde görüntülü kanıtı olduğunu söyleyip polisi aradı.

TUVALLETTE MASTÜRBASYON YAPARKEN YAKALANDI... Olay yerine gelen polis ekipleri, sapık adamı AVM'nin tuvaletinde mastürbasyon yaparken yakaladı.

AYNI ARAÇLA EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER... Gözaltına alınan sapık, polis otosuyla karakola götürülürken, genç kadın da sapıkla aynı otoya bindirilince isyan etti. Polis otosunun içinden de görüntü çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

Sitene Ekle
Etiketler