BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.295,61
GÜNCEL

İstanbul'u fırtına ve yağış vurdu! Ağaç minibüsün üzerine devrildi

Marmara Bölgesi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Kadıköy'de bir ağaç park halindeki minibüsün üzerine devrildi.

Ardı ardına gelen fırtına uyarılarının ardından İstanbul'da gece saatlerinde yoğun yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Fırtınanın etkisiyle Boğaz'da şiddetli dalgalar oluştu. Marmara Bölgesi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Kadıköy'de bir ağaç park halindeki minibüsün üzerine devrildi.

MİNÜBÜSÜN ÜZERİNE AĞAÇ DEVRİLDİ: Bostancı Mahallesi Emanet Sokak'ta saat 23.30 sıralarında etkili olan fırtına nedeniyle, 12 katlı binanın otoparkında bulanan bir ağaç, park halindeki servis minibüsünün üzerine devrildi. Devrilen ağacının sesini duyan bina sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İTFAİYE EKİPLERİ YARDIMA KOŞTU: İtfaiye ekipleri minibüsünün üzerine düşen ağacı motorlu testere ile parçalara böldü. Devrilen ağaç, yaklaşık 1 saatlik çalışmalarının ardından minibüsün üzerinden kaldırıldı. Devrilen ağaç nedeniyle minibüste maddi hasar oluştu.

SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİLİ OLDU: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'un ardı ardına yaptığı fırtına ve yoğun yağış uyarılarının ardından, İstanbul'da iki gündür aralıklarla süren sağanak yağmur ve rüzgâr gece saatlerinde etkisini arttırdı. Özellikle Boğaz çevresinde etkisini arttırarak fırtınaya dönüştü.

 

Sitene Ekle
Etiketler