BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

CBÜ Rektörü Çelebi'den paralel çıkışı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, üniversitede paralel yapıya müsaade etmeyeceklerini ifade ederek, devletine ve milletine ihanet edenlere saygı duymayacaklarını söyledi.

Abone ol

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, hangi düşüncede olursa olsun en doğru adamı istihdam etmekle yükümlü olduğunu belirterek, "Ancak, paralel yapıya müsaade yok. Devletine, milletine ihanet edenlere saygı yok" dedi.

CBÜ Turgutlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Çelebi, akademik ve idari personelle bir araya geldi.

Üniversitede doğru gitmeyen şeyleri hep birlikte değiştireceklerini, bu konuda güçlü bir iradenin olduğunu ifade eden Kemal Çelebi, şöyle konuştu:

"Dürüst, namuslu, çalışkan, işimizi severek yapacağız, fedakar olacağız. Devletini, milletini sevecek, özgür düşünceleri olacak. Hangi düşüncede olursa olsun en doğru adamı almakla yükümlüyüm. Düşünce yapısına bakmam. Ancak, paralel yapıya müsaade yok. Devletine, milletine ihanet edenlere saygı yok. Neci olduğuna bakmıyorum, ne iş yaptığına bakıyorum. İşinin hakkını vermiyorsa, geçiniz. İşinizin hakkını verin, bu topluma sorumluluğumuz var. Bu toplum bizden alacaklı olmasın. Kendi geleceğimiz çocuklarımıza hizmet edeceğiz. Aldığımız paranın son kuruşuna kadar hakkını vermeliyiz. 'Turgutlu için ne yapmalıyız' diye düşünmemiz gerekir."