BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Çay paketinden tabanca çıktı

Karadeniz aklı bu kez polisi kandıramadı. Trabzon'da çay paketlerine gizli 12 adet silah bulundu.

Abone ol Trabzon'da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir yolcuya ait valizde çay paketleri içerisine gizlenmiş 12 adet ruhsatsız tabanca ile 27 adet mermi ele geçirildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yaptığı operasyonlar kapsamında bir yolcu otobüsünde arama yaptı. Otobüste yapılan aramada, M.K.'ye ait valizdeki çay paketlerinin içine gizlenmiş 12 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait şarjör ile 27 adet MKE yapımı 7,65 mm çapında mermi ele geçirdi. Olayla ilgili M.K. isimli şahıs gözaltına alındı.

Emniyet kuvvetleri, başka bir araca yönelik yaptığı operasyonda da piyasaya sahte para sürdükleri tespit edilen 2 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların evlerinde yapılan aramada 68 adet 100 YTL'den oluşan toplam 6 bin 800 YTL sahte para ve sahte para suçundan elde edildiği tahmin edilen 10 adet 100 dolar ile 820 YTL gerçek para ele geçirildi. Bir adet de sahte nüfus cüzdanı ele geçirilen olayla ilgili H.Y. ve Y.Y. gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin Emniyet'teki sorgusunun devam ettiği bildirildi.