BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Cavcav açtı ağzını, yumdu gözünü

Aziz Yıldırım'a Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'dan sert eleştiriler geldi.

Abone ol

GENÇLERBİRLİĞİ Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendi kendisiyle kavgalı bir insan olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım’ı uzun zamandır tanıdığını vurgulayan Cavcav, "Fenerbahçe kulübü çok büyük bir camiaya. Aziz Yıldırım, kişilik olarak iyi bir karaktere sahiptir. Ancak kendisini son zamanlarda tanıyamıyorum. Son günlerde ’Herşeyi ben bilirim, ben yaparım. Yaptığım herşey doğrudur’ düşüncesi içerisine girdi. Kendi kendisiyle kavgalı olan bir insan. Eğer bir insan kendisiyle kavgalı olursa, kimseyle iyi geçinemez" dedi.

İlhan Cavcav, ligde Fenerbahçe dışında 17 kulübün daha olduğunu belirterek, "Her kulüp yanlış yapıyor da, bir tek Aziz Yıldırım mı doğru? Aziz Yıldırım’a göre, Futbol Federasyonu, MHK ve Tahkim Kurulu çok kötü, Kulüpler Birliği de hiçbir icraatta bulunmuyor. 7 ay evvel ne dediysem, bugün de aynı şeyleri söylüyorum. Aziz Yıldırım’ı daha mantıklı davranmaya, daha aklı selim olmaya çağırıyorum. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün başında olan bir başkanın herkese örnek olması gerekir" diye konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, Aziz Yıldırım’ın, tutum ve davranışlarını devam ettirmesi halinde Türk futbolunun çok büyük zararlar göreceğini de ifade ederek, "Buradan ona bir ağabey olarak, tutum ve davranışlarında, insanlarla olan ilişkilerinde kendisini sükunete davet edip, herkese örnek olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.