BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,13
HABER /  DÜNYA

Çatışmada seken kurşunla hayatını kaybetti

Okmeydanı’nda eşi ve iki çocuğuyla marketten dönen genç kadın, iki grup arasında çıkan çatışma sırasında seken kurşunla hayatını kaybetti. G...

Abone ol

Okmeydanı’nda eşi ve iki çocuğuyla marketten dönen genç kadın, iki grup arasında çıkan çatışma sırasında seken kurşunla hayatını kaybetti. Genç kadın gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, geçtiğimiz cumartesi günü saat 18.30 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi Çınar Sokak’ta yaşandı. Alınan bilgiye göre, 34 yaşındaki Deniz Gülsever, eşi Bülent Gülsever ve biri 7 aylık, diğeri 5 yaşındaki iki çocuğuyla birlikte market alışverişine gitti. Bu sırada sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Marketten çıkan Gülsever ailesi sokakta yürürken, çatışma sırasında açılan ateş sonucu kurşunlardan biri Hülya Gülsever’in kalbine isabet etti. Kanlar içinde kalan genç kadın yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan Bülent Gülsever, eşinin kanlar içinde kaldığını görünce şoka girdi. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.
Çatışma sırasında ise kayınpederi tarafından 8 kurşunla vurulan bir kişinin öldüğü öğrenildi.
Genç kadın için Okmeydanı Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Gülsever’in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Genç kadının ağabeyi İbrahim Kuruçay, “İşlek bir cadde üzerinde markete gidiyorlar. Marketten çıktıktan sonra iki grup arasında bir çatışma oluyor. Bu çatışmada seken kurşun kız kardeşimin kalbinin üzerine geliyor ve orada hayatını kaybediyor. Olayla hiçbir ilgisi yok. Hiç beklenmeyen bir olay. Olayın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ardında biri 7 aylık, diğeri 5 yaşında iki çocuk bıraktı. Ölen diğer kişi evli, öldüren kişi kayınpederi. Ölen kişide 8 mermi deliği varmış. Bu nasıl kindir? Biz artık sokakta yürüyemeyecek miyiz? Biz sokakta yürüyemiyoruz, can güvenliğimiz yok” dedi.
Deniz Gülsever’in gözüyaşlı eşi Bülent Gülsever ise, “Cumartesi akşamı eşimle markete gittik. Eve dönerken saat 18.30 sıralarında biz boş bir sokaktan geliyorduk. İki aile arasında kız davası varmış. Baktım 100 metre ileride birisi ateş edip, birini vurdu. 7-8 kere ateş edildi. Bir baktım eşim yanımda yere düştü. Yalvardım ‘eşimi kurtaralım’ diye kimse gelip yardım etmedi. Dünyanın en masum insanına kurşun isabet etti” diye konuştu.
(İHA)