BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.523,23
HABER /  DÜNYA

Havuzda sara nöbeti geçirdi

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, havuzda sara nöbeti geçiren çocuk, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.<br/>Özgür Avşar, 8 yaşındaki oğ...

Abone ol

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, havuzda sara nöbeti geçiren çocuk, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Özgür Avşar, 8 yaşındaki oğlu Celal Eren Aykaç, ablası Aycan Aykaç ve 3 yeğeni ile yüzmek için birlikte Ataevler Mahallesi’nde bulunan bir havuza geldi. Anne Özgür Avşar, yemek almak için restoran bölümüne geçtiği sırada Celal Eren Aykaç çocuk havuzundan çıkarak 1 metre 40 santim derinliğindeki büyükler havuzuna girdi. Havuzda epilepsi krizi geçirdiği iddia edilen Celal Eren Aykaç, su yutarak boğuldu.

İLK MÜDAHALE HAVUZ BAŞINDA YAPILDI
Minik Celal’in hareketsiz olduğunu gören cankurtaranlar, suya girerek küçük çocuğu çıkardı. ilk müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Bursa’ya annesinin bir süre önce boşandığı babası Mehmet Murat Aykaç ve yakınlarını görmek için geldiği öğrenilen Celal Eren Aykaç’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

CELAL’İN CANSIZ BEDENİ BABASINA TESLİM EDİLDİ
Otopsinin ardından babasına teslim edilen küçük çocuğun cenazesi, Selemat Mahallesi’ndeki Altıkurnalar Camii’ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından küçük Celal, Hamitler Kent Mezarlığı’na defnedildi. Baba Mehmet Murat Aykaç, oğlunun tabutunu taşırken gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)