BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,15
ALTIN 2.427,53
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'in bu videosu dillere düştü

Melih Gökçek bu kez video çekti. Sosyal medyada herkes bu videolu mesajı konuşuyor. İşte Gökçek'in son icraati;

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - Melih Gökçek artık kendini aştı. Twitterdan çıkmayan Başkan Gökçek şimdi de videolu mesaj işine girdi.

Bugün ilk denemesini yapan Gökçek, 'Gezi Parkında yabancı provakatörler' başlığı ile yayınladığı videoda yine BBC muhabiri Selin Girit'i hedef aldı. Selin Girit'in fotoğrafını da göstererek eleştirilerini sıralayan Gökçek, "İngiliz ajanı' yaftalamasına devam etti.

Gökçek sosyal medyanın diline düşen video çekiminin finalini de hayli ilginç yaptı. Önce Gezi eylemcilerine seslendi ve ""Bilmeden bu işlerin içine giren insanlar olabilir, lütfen istirham ediyorum bunların oyunlarına düşmeyelim" dedi.

KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM

Ardından da yabancılara seslenerek şunları söyledi;
"Bilmeden bu işlerin içine giren insanlar olabilir, lütfen istirham ediyorum bunların oyunlarına düşmeyelim. Yabancılara da bir çift sözüm var. Bugün bize yapıyorsunuz yarın aynı şey sizin kendi ülkenizdeki insanlar size karşı olursa kendim ettim kendim buldum demez misiniz? Biz hiç bir ülke ile kötü olmak istemiyoruz kendi işimize bakıyoruz. Son söz şu; Benden söylemesi özellikle türkiyeyi karıştırmak isteyen yabancılar kendim ettim kendim buldum demeyesiniz, size bir şarkı gönderiyorum".

Gökçek sözünü tamamladıktan sonra da yanında duran bilgisayardan "Kendim ettim kendim buldum" şarkısını dinletti.

İŞTE O VİDEO


Gökçek kendini mahkemeye verecek!

Melih Gökçek kendi kazdığı çukura düştü. Dün, gazeteci Selin Girit ile ilgili bir hasthag başlatan Gökçek dünya listesinin bir numarasına kendisi girdi.
melih-gökçek-kendini-mahkemeye-verecek.jpg