BIST 10.188
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.381,92
HABER /  GÜNCEL

Çatı’dan karamsar tablo

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ’’Etrafımızda alevlenen ateşten korunmak için çok çaba sarf etmemiz gerekir. Bunları yapamazsak Tü...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ’’Etrafımızda alevlenen ateşten korunmak için çok çaba sarf etmemiz gerekir. Bunları yapamazsak Türkiye’nin önünde kötü günler olabilir” dedi.
CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kırşehir’de sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Esnaf Odaları Birliğine geçen Eklemeddin İhsanoğlu, Kırşehir esnafı ile bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, “Dünya çapında tanınan çalışmaları ile bilinen başarılı bir Türk bilim adamı olan ve Türkiye devletinin emrinde yaptığı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu’na Kırşehir esnafı adına başarılar diliyoruz. İhsanoğlu, Türk Milletini temsil edecek erdeme sahip olmakla birlikte manevi değerlerini taşıyacak sorumlulukta olan Cumhurbaşkanlığı adayı, Bozok yaylasının bilge evladıdır. Seçim yarışında teşkilatım adına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ÇATI ADAY
Eklemeddin İhsanoğlu ise, yaptığı açıklamada, “Vatanımızın bu güzel köşesini ziyaret etmekten çok mutluyum. Değişik kesimlerdeki insanlarla bir arada olmaktan ötürü çok mutluyum. Ülkemizin içeride huzura her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Dış dünyadaki itibarımızı iade etmek için daha çok çalışmamız lazım. Milli birlik ve beraberliğimizi korumamız için daha çok çaba ve gayret sarf etmemiz lazım. Etrafımızda alevlenen ateşten korunmak için çok çaba sarf etmemiz gerekir. Bunları yapamazsak Türkiye’nin önünde kötü günler olabilir” diye konuştu.
İhsanoğlu’na, ziyareti anısına Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Osmanlı Tuğrası işlemeli bir tablo hediye ederken, Ticaret ve Sanayi Odasında ise Onix Taşı’ndan hazırlanmış plaket verildi.
(İHA)