BIST 9.725
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.434,81
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal Bragamaçı için ne dedi?

Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, Braga maçı öncesi açıklamalarda bulundu...

Abone ol

Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Carvalhal yaptığı açıklamada;
Beşiktaş taraftarına seslenen Carlos Carvalhal, " Maç ile ilgili konuşmadan önce taraftarımıza seslenmek istiyorum. Yarın çok zor bir mücadeleye çıkacağız. Avrupa'nın çok büyük takımlarından birine karşı deplasmanda iyi galibiyet aldık. Az önce Necip'in belirttiği gibi Uefa Avrupa Kupası Finalistine karşı galibiyet aldık. Lig sıralamasında da Porto ve Benfica'ya yakın olup Sporting'in önündeler.

Hepimiz bu maçın zorluğunu biliyoruz. Hepimiz en üst seviyede motivasyon sağlamalıyız. Bu sinerji ile birlikte taraftarımızın sinerjisi bizle birleşmeli ve taraftar ciddi destek vermeli. Her zaman bizim 12. oyuncularımız olmuşlardır. Yarın onların da bizle beraber 12. oyuncu olarak sahada olması gerekiyor. Eğer hep beraber bunu gerçekleştirirsek bir sonraki tur için elimizden geleni yapmış olacağız. Beşiktaş bu karşılaşmayı 0-0 düşünerek sahaya çıkacak. Bu tür turnuvalarda gol yemeden gol atmak çok önemlidir. Biz de yarın gol yemeden gol aramak istiyoruz. " dedi.

GALİP GELMEK İSTİYORUZ

Kart sınırında olan oyuncular ile ilgili soruyu yanıtlayan Carvalhal, " Beni hangi oyuncuların kart sınırında olduğu ilgilendirmiyor. Sahaya çıkan 11 ilgilendiriyor. Beni şu anda ilgilendiren tek şey Braga maçında galip gelmek. " dedi.

BRAGA’YA SAYGIMIZ VAR

Carvalhal, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi ile ilgili soruya, " Galatasaray maçını düşünmüyorum. Şu anda Braga maçı kazanılmış değil. Bizim bütün düşüncemiz bu karşılaşma olacak. O nedenle Galatasaray maçını düşünmüyorum. " dedi.

Yarın oynanacak karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Carlos Carvahal, "Bugüne kadar rakip takımların hocalarını değerlendirmedim. Biz sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Her zaman Braga takımına saygımız var. Umarım yarın da iyi bir mücadele çıkaracağız. Braga özellikle Sevilla, Kiev ve Liverpool gibi takımları devamlı yenebilen ve geçen sene UEFA'da final oynayabilen bir takım. Bu yüzden onlara saygı göstererek iyi bir mücadele çıkarmak istiyoruz. " diyerek sözlerini tamamladı.