BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Çarşamba yaz geliyor

Yeni haftada sağanak yağış geçişleri görülse de özellikle çarşamba günü tüm Türkiye yazı yaşayacak.

Abone ol

İstanbul 25, Ankara 26, İzmir 28 dereceyi görecek.

Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde biraz azalırken, diğer bölgelerde artmaya devam edecek. Önümüzdeki üç günde en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları şöyle: İstanbul 25/8, Ankara 26/7, İzmir 28/13, Antalya 25/15, Adana 26/15, Diyarbakır 23/5, Trabzon 17/7, Erzurum 16/0.
YARIN Trakya, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu sağanak yağış altında, özellikle Mardin-Diyarbakır ve Doğu Anadolu'nun doğusunda etkili yağış bekleniyor. Kıyı Ege ve Batı Akdeniz güneşli, diğer yerler parçalı ve çok bulutlu...

SALI günü yalnızca Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış var. Kıyı Ege ve Batı Akdeniz güneşli, İç Ege ve İç Anadolu parçalı bulutlu, diğer bölgeler çok bulutlu bir gün geçirecek.

ÇARŞAMBA günü güneyde yaz mevsimi iyiden iyiye yaşanırken, hiçbir bölgede yağış yok. Edirne'de yağmur geçişleri görülecek. Muğla, Antalya ve Mersin yaz mevsimine geçiş yapacak, Ege, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu güneşli, Marmara ve Karadeniz çok bulutlu, diğer yerler parçalı bulutlu.

PERŞEMBE günü Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu sağanak yağış alıyor, Konya ve Doğu Akdeniz parçalı bulutlu, diğer yerlerde gökyüzü yine çok bulutlu.

CUMA günü ise yağış sadece yurdun kuzeyinde... Karadeniz, Ankara, Edirne ve Doğu Anadolu'nun doğusu sağanak yağış altında. Güney bölgeler parçalı bulutlu bir gökyüzüyle hafta sonuna girecek...