BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Çarptı, Rusya'ya kaçtı!

izmir'de 3 çocuk babasına çarparak ölümüne sebep olan, kaçak zanlı ailesinin araya girmesiyle teslim oldu

Abone ol

İzmir'de geçen cumartesi günü Cihan Medya Dağıtım (CMD) dağıtıcısı evli ve 3 çocuk babası İzzet Kantaş'a (37) çarparak ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan araç sürücüsünün kimliği polisin titiz çalışması sonucu belirlendi. Polis, iki bin aracı inceleyerek yaptığı titiz çalışma sonucunda, Kantaş'ın ölümüne neden olan sürücünün Mali Müşavir C.Ş. (37) olduğu belirledi. Kaza sonrası Rusya'ya kaçan C.Ş., ailesinin araya girmesiyle Türkiye'ye gelerek teslim oldu.

ÇARPTI KAÇTI

Geçen 18 Şubat'ta saat 04.00 sıralarında, Altınyol Bayraklı köprü yakınlarında meydana gelen kazada, kimliği belirsiz sürücü, gazete dağıtımı yapan 3 çocuk babası İzzet Kantaş'ın kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola düşüp yaklaşık 100 metre sürüklenen Kantaş, hastanede hayatını kaybetti.

İKİ BİN ARAÇ İNCELENDİ

Olaydan sonra geniş çapta araştırma başlatan Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kantaş'ın ölümüne neden olan araca ait sis farı parçaları buldu. Araştırmaları bu yöne kaydıran polis, MOBESE kayıtların da çarpan aracın markasını ve modelini belirledi. İzmir'de trafiğe kayıtlı yaklaşık 2 bin aracı kontrol eden ekipler, bu araçların birçoğunun sahibiyle görüştü. Günlerce süren araştırmalar sonucu Karşıyaka'da oturan C.Ş.'nin kullandığı ancak annesine ait olan 35 FZ 069 plakalı otomobile de ulaştı. Polisin bilgilerine başvurduğu C.Ş.'nin yakınları kazayı itiraf etti.

RUSYA'YA KAÇMIŞ

Yakınları Mali Müşavir olan C.Ş.'nin, kaza sonrasında yakalanmamak için Rusya'ya kaçtığını söyledi. Yapılan görüşmeler sonrası ailesinin görüştüğü C.Ş., İzmir'e dönerek teslim oldu. Kaza sonrasında korktuğu için kaçtığını ileri süren C.Ş., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.