BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

Çarpışma dizi için AK Partili Külünk'ten FETÖ uyarısı

24-25-26’ncı dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, başrolünde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu iddialı dizi Çarpışma'nın patlama sahnesi ve öncesinde yaşanan diyaloglara dikkati çekti ve FETÖ uyarısı yaptı.

Abone ol

Oda TV yazarı Nihat Genç, Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde 'FETÖ'cülerin gizli işaret ve mesajlara başladığını ileri sürmüştü. Benzer bir iddia da 24-25-26’ncı dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten geldi.

Daha önce 'Ezel' dizisinde FETÖ'nün gizli mesajlarının saklı olduğu iddiasında bulunan Nihat Genç, 'Dizilerdeki FETÖ şifrelerinde son durum' başlıklı yazısında 'Çarpışma' dizisiyle ilgili, "Dizinin son dakikalarında trafik polisi (Fethullah Gülen'in isminin baş harflerini kodlayıp) 'Plakayı veriyorum Fatsa Giresun Hatay' diye anons yaptı" demişti. Diziye ilişkin bir iddiada AK Partili Metin Külünk'ten geldi. İşte Külünk'ün sosyal medyadan yaptığı o paylaşım;

''Çarpışma adlı dizide Maç çıkışı bombalama sahnesi , polislerin telsizinde okunan plaka 34 FGh 9112 ve iki arkadaş konuşurken ne yapacağız zaten burada Yunana kaçarız diyalogları enteresan. Bjk - Gs Maç bitimi 12.Ayın 2 si saat 9. (9212) (FGH)
Aman Dikkat.''