BIST 10.227
DOLAR 32,23
EURO 34,64
ALTIN 2.396,76
HABER /  SPOR

Carlostan final sözü

Roberto Carlos, geride kalan sezonu değerlendirirken gelecek sezon içinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Abone ol FBTV'de canlı yayına telefonla katılan Roberto Carlos, önümüzdeki sezon sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacağını Süper lig ve Türkiye Kupası'nda da şampiyonluğa ulaşacağını iddia etti.

F.Bahçe'nin Türkiye ve Avrupa'da ses getirmeye devam edeceğini belirten Brezilyalı yıldız, “Kimse merak etmesin, gelecek sezon 3 kupayı almak için mücadele edeceğiz, yeter ki doğru şeyleri yapalım. Çünkü F.Bahçe'nin nasıl bir kadroya sahip olduğunu herkes gördü. Geride kalan sezonda sakatlıklar yüzünden ligde şampiyonluktan, Şampiyonlar Ligi'nden de elenmemize sebeb oldu. Ancak bu yıl böyle olmayacak” ifadelerini kullandı.

KAMPA HAZIR OLURUM

“Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde F.Bahçe'yi en iyi şekilde temsil edeceğimizi, en azından final oynayacağımızı düşünüyorum” diyen Roberto Carlos, “Hepimiz F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını biliyor. Bu performans bizim olduğu kadar herkes için dikkat çekiciydi. Çünkü F.Bahçe, tüm Avrupa maçları boyunca göze hoş gelen bir futbol oynadı. Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü” şeklinde konuştu. Durumuyla ilgili bilgi veren Carlos, sakatlığıyla ilgili olarak evinde yeni bir aletle tedavisini sürdürdüğünü, gelecek hafta çekilecek MR'dan sonra fizik ve topla çalışmalara başlayacağını söyledi. Carlos, “Kamp dönemi için kendimi yüzde yüz hazır duruma getireceğim” dedi.