BIST 10.194
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.380,10
HABER /  SPOR

Carlos ÇİÇEK dağıttı

Fenerli futbolcuların, Sivas taraftarına gösterdiği centilmenlik objektiflere böyle yansıdı...

Abone ol

Soğuk havaya rağmen futbolseverler Sivasspor - Fenerbahçe maça yoğun ilgi gösterdi.
    
Sivas'ın yanı sıra başta Tokat ve Kayseri olmak üzere çevre illerden çok sayıda futbolsever, karşılaşmayı izlemek üzere 4 Eylül Stadyumu'na akın etti. Biletlerin maçtan 2 gün önce bitmesi nedeniyle, bilet bulamayan çok sayıda taraftar maça giremedi.
    
Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun tribünleri bu sezon ilk kez bu kadar doldu. Zirve mücadelesi veren Sivasspor'un taraftarları, takımlarını bu zorlu maçta desteklemek için stadyumdaki yerlerini alırken, Fenerbahçeli taraftarlar da takımlarını bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı. Tribünler, her iki takım taraftarları arasında güvenlik amacıyla bırakılan küçük bir bölüm dışında tamamen doldu.
    
Sivaslı futbolseverler, maç öncesinde futbolcularını tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Havuz tarafı kale arkası tribününde yerlerini yaklaşık 750 civarındaki Fenerbahçeli taraftar da takımları lehine tezahüratlar yaptı.

TARAFTARLARA ÇİÇEK

Sahaya ellerinde çiçeklerle çıkan Fenerbahçeli futbolcular, Sivassporlu taraftarlara çiçek verdi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos ise Fenerbahçeli taraftarların olduğu bölüme giderek, taraftarlarına çiçek verdi.

SAHAYA ÇİÇEKLER ATILDI
    
Her iki takım oyuncuları sahaya çıkarken tribünlerden sahaya çiçekler atıldı. ''İşte taraftar, işte şampiyon'' tezahüratı yapan Sivassporlu taraftarlar takımlarını tribünlere çağırarak moral verdi.
    
ZEMİNDE KAR YOK, YER YER BUZLANMA VAR
     
Hafta boyunca kar yağışı ve buzlanmaya karşı branda çekilerek korunan saha zemininde, kar örtüsü bulunmazken, yer yer buzlanmalar görüldü.
    
Özellikle protokol ve maraton tribinüne yakın kısımlarda buzlanmalar olduğu gözlendi. Maç saatinde, güneşli bir havaya rağmen sıcaklık eksi 8 derece ölçüldü.
    
FENERBAHÇE'DEN ÖZEL KRAMPON VE KREM ÖNLEMİ
     
Fenerbahçe teknik direktörü Zico'nun, soğuk hava ve buzlu zemine karşı özel krampon, kulaklık ve krem önlemi aldığı belirtildi.
    
Rakipleri Sivasspor'un oyuncularına oranla hava şartlarına ve zemine fazla alışık olmayan ve maça Antalya gibi sıcak bir bölgede hazırlanarak gelen Fenerbahçeli futbolcular, teknik direktörleri Zico'nun isteği doğrultusunda Rusya'dan getirtildiği bildirilen kramponlarla sahaya çıktı.
    
Özellikle Sivasspor-Trabzonspor maçı sonrasında gündeme gelen, bordo-mavili ekibin bazı oyuncularının kulaklarında oluşan ''kulak ısırması'' vakalarına karşı da tedbir alan Zico'nun, oyuncularına siyah renkli özel kulaklıklar taktırdığı gözlendi. Fenerbahçeli futbolcuların, kulaklarına ise yurt dışından getirtildiği bildirilen özel kremleri sürdürdüğü belirtildi.
    
Sivassporlu futbolcuların da kulaklarını korumak için kulaklık taktığı gözlendi.