BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çarkın onu görünce çok korktu

Faili meçhul cinayetlere ilişkin Silivri'de devam eden keşif sırasında gördüğü şey Ayhan Çarkın'ı korkuttu ve polislere bu soruyu sordu!

Abone ol

Faili meçhul cinayetlere ilişkin Silivri'de devam eden keşif sırasında bölgede uçuş yapan küçük bir uçak, eski özel harekatçı Ayhan Çarkın'ı korkuttu.

Güvenlik gerekçesiyle çelik yelek giydirilen Çarkın, uçağı görünce önce onu bir süre dikkatlice izledi sonra da yanındaki polislere "Bu uçak sizin mi?" diye sordu.

Faili meçhul cinayetlerden dolayı tutuklu bulunan eski özel harekatçı Ayhan Çarkın'ın eski MİT'çi Tarık Ümit'in gömüldüğünü iddia ettiği Silivri Beyciler Köyü ve Büyükçavuşlu Mahallesi civarında yapılan arama çalışmaları sürüyor. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı aramalar sırasında Ayhan Çarkın'a çelik yelek giydirildi.

Tarık Ümit'in amcası Cemalettin Ümit'in de aramalara katıldığı görüldü. Ayhan Çarkın'ın gösterdiği 3 mevkide 4 ayrı noktada arama yapıldı. Aramalar sırasında yüzeysel olarak kazı yapılırken, derine inilmediği görüldü. Keşif yapılan yerlerden biri de Yaşamı Destekleme Derneği'nin hatıra ormanı olması dikkat çekti.