BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.423,12
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında bekaret kavgası

Erkan Özerman ile Sacit Aslan canlı yayında adeta birbirine girdi. Aslan'ın Özerman'ın hakkındaki iddiası kavgayı iyice kızıştırdı

Abone ol

Bugün Beyaz TV ekranlarında Seda Sayan'ın konuğu olan Özerman, Aslan'ın eleştirilerine cevap verdi. Erkan Özerman, "Babası Sacit Aslan için çamurdan insan çıkarma sana da bulaşır dedi. Gittikçe çamurlaşıyor. Sacit Aslan benim muhattabım değil onu mahkemeye vereceğim" ifadelerini kullandı.

Gazeteciler.com'un haberine göre Sacit Aslan da, Erkan Özerman'ın kendisiyle ilgili olan iddialarını yanıtlamak için stüdyoya geldi. Aslan'ın gelmesiyle stüdyoda gergin anlar yaşandı. "Benim gıyabımda muhattap olma" diye stüdyoya giren Aslan'a Özerman, "Seda bu yaptığınız şeyler çok ayıp bir şey. Mahalle kavgası mı bu? Beni kimle muhatatap ediyorsun, kalkıp programdan mı gitmemi istiyorsun?" diye sordu.

ÖZERMAN HAKKINDA ŞOK İDDİA

Erkan Özerman'ın gerçek yüzünün ortaya çıkmasını isteyen Sacit Aslan, Özerman hakkında şok bir iddia ortaya attı. Şarkıcı Semiha Yankı 17 yaşındayken Eurovision'a gittiğinde Özerman'ın Yankı'ya "Sen hala Barike misin?" diye sorduğunu iddia eden Aslan'a Özerman, "Çüş. Ayıp denen bir şey var. Görüyor musun ipin ucunu kaçırdı" diye çıkıştı. Buna karşılık Aslan, "Daha faciasını söyleyeceğim bir tarafına iner diyer korkuyorum"diye konuştu.

Böyle bir soru sorduğunu yalanlayan Özerman, önce "Çüş!" dedi ardından "Böyle bir soru sorulur mu?" diye yanıt verdi.

"O gün Semiha Yankı'ya söylüyorsun Bugün Azra Akın'a diyorsun" diyen Aslan Özerman'a "Hadi lan" diye çıkıştı.

"Terbiyesizlik etme" karşılığını veren Erkan Özerman, "Bazı insanlarla oturup konuşulmaz" şeklinde konuştu.