BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Çaresiz baba ölüm orucunda!

Daha önce de yaptığı açlık grevleriyle gündeme gelen Arif Cen bu sefer de eşinin ataması için açlık grevine başladı.

Abone ol

Yaptığı eylemler ve açlık grevi ile oğlunun rahatsızlığının tedavisinin yanı sıra diğer aileleri de uyararak gündeme gelen Arif Cen şimdi eşinin atamasının yapılmadığı için ölüm orucuna başladı.

Hasta oğluna bakmak için evine yakın bir okulda kadro istemek için Ankara yollarını tutan baba Arif Cen bütün uğraşlarının şuanda bittiğini ve yetkililerden destek istediğini belirtiyor.

arif-cen-ailesi.jpg

ÖLÜM ORUCUNA BAŞLIYORUM

Cen 27 gün gerçekleştirdiği açlık grevinin ardından artık çaresiz kaldığı için ölüm orucuna başladığını belirterek “Sahte açlık grevlerini bitirmek için bebek katili ile anlaşma yapılırken ; ilk etabı 30 gün olan açlık grevimin sonuna geliyorum. Bugüne kadar desteklerini hiç esirgemeyen devlete karşı değil de devlet için yaptığımı inanan değerli dostlarım. Başta eşim ve eşimin ailesi, büyüklerimizin dikkatini çekmesi için her türlü çabayı gösteren dostlarım hepside inandılar bir şeyler yapmak istediler. Ama yetmedi tüm çabalar. Ayrıca haberlerimizi yorum yapan, paylaşan tüm duyarlı insanlar; Ben manevi güçle ayakta kalırken dostlarım davam için koşturdu, üzüldü hatta yeri geldi isyan etti. Hepiniz Hakkınızı helal edin dostlarım. 27 Kasım salı gece yarısı 30 gün olduğunda açlık grevimi bırakıp ölüm orucuna başlıyorum. Biliyorum ki yaşama şansım yok.

arif-cen-2.jpg

SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMREDİYORUM

İnsanımızdaki bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesi ya da gemisini kurtaran kaptan mottosu zirve yapmışken, Arif Cen ölüm orucuna başlamış, canından olacakmış, kime ne?. Bir Şey uğruna ölebilecek kadar sevmenin ne olduğunu kaçımız anlıyor ki, seveni yargılamaya kalkmayın lütfen. 'Size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum' diyen bir liderin ilk temellerini attığı ülkenin insanları nasıl böyle bir duyarsızlık, nasıl bir aman bana necilik içindedir, hayret edilesidir” dedi