BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Captagon satıcısı hayırsever

55 milyon Captagon uyuşturucu hap bulunan 2 fabrikanın sahibi, 'ünlü hayırsever' çıktı.

Abone ol

Gaziantep'te, 2 gün üst üste icra olunan operasyonlarda ortaya çıkartılan sentetik uyuşturucu nitelikli Captagon hap fabrikalarının sahibi olduğu ileri sürülen ve jandarma tarafından her yerde aranan iş adamı Reşat Kaleoğlu'nun, Gaziantep Yardım Vakfı'nda başkanlık ettiği ve 2003 yılında GAGİAD tarafından "Sosyal Hizmet" ödülüne layık görüldüğü ortaya çıktı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Perşembe ve Cuma günleri icra ettiği operasyonlarda, sentetik uyuşturucu nitelikli Captagon hap imal edildiği belirlenen 3. Organize Sanayi Bölgesi ile Araban Yolu üzerindeki iki ayrı fabrikanın sahibi olduğu iddia edilen Reşat Kaleoğlu, kentte "hayırsever işadamı" kimliğiyle tanınıyor.

Bir dönem Gaziantep Yardım Vakfı'nda başkanlık yapan ve yardımsever kimliğinden dolayı Gaziantep Genç İşadamları Derneği tarafından 2003 yılında "Sosyal Hizmet" dalında ödüle layık görülen Kaleoğlu, sunuculuğunu ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin yaptığı törende, ödülünü Dernek Başkanı Erhan Özmen'in elinden almıştı.

Dönemin A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli Atlet Süreyya Ayhan, İstanbul Valisi Muammer Güler gibi ünlü isimlerle birlikte ödül alan Reşat Kaleoğlu, şimdi jandarma tarafından her yerde aranıyor.