BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında son dakika azizliği (video)

Gündem yoğun olunca son dakika yazıları ekrandan hiç düşmüyor. İşte o yoğun trafiğe bir gazeteci fena yakalandı.

Abone ol

Gazeteciler.com- Medya Mahallesi'nin bugünkü konuğu Star TV'nin Ankara Temsilcisi Murat Çelik'ti. Ayşenur Arslan ile son günlerde hergün bir yenisi ortaya çıkan skandalları konuşan Çelik, canlı yayında haberci rekfleksinin kurbanı oldu.

Bir an etrafında olan bitene takılan Çelik, Arslan'ın sorusuna yanıt veremedi. Ancak kısa sürede bu suskunluğun nedeni anlaşıldı. Ekranlara yansımak üzere olan son dakika anonsu Çelik'in dikkatini dağıtmıştı.

Murat Çelik, haberci refleksi ile  çevresindeki koşuşturmaya gözü takıldığı için Ayşenur Arslan'ın sorularına yanıt veremedi. Çelik'in sessiz kalması üzerine Ayşenur Arslan esprili bir şekilde "Sana soruyorum Murat'cığım. Abbas Güçlü yayında değil haberi yayında" dedi.

Çelik ise olan bitenin ne olduğunu açıklayarak neden yanıt vermediğini söyledi:

"Biliyorum. Burada, CNN Haber merkezinde bir son dakika haberi geliyor. Dicle karşımda, onun yarattığı bir trafik var. Şimdi ekrana gelecek, etik olarak benim söylemem uygun olamaz ama... Zannediyorum MHP cephesinden bir istifa haberi var."

Aynı anda CNN Türk ekranlarında Son Dakika anonsu ile "kaset skandalı iki MHP'li istifa etti" yazısı izleyiciyle buluştu. Murat Çelik, "Şu anda ekrana geldi. Benim duraklama nedenim de buydu. Her halde geçerli bir sebeptir" dedi.