BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
HABER /  MEDYA

Canlı yayında boğazına sinek kaçtı! İZLE

Ünlü İngiliz muhabir Adam Boulton, canlı yayın sırasında zor anlar yaşadı. Boulton'ın sesini kesen şey ise boğazına kaçan sinek...

Abone ol

İngiliz SKY News'un dünyaca ünlü polikita muhabiri Adam Boulton'ın zor anları! İngiltere'de Başbakan David Cameron'ın resmi konutu önündeki canlı yayına çıkan Boulton'ın boğazına sinek kaçınca ne yapacağını şaşırdı. Bir süre konuşmada zorluk çeken Boulton'ın imdadına stüdyo yetişti.

İngiltere'nin ünlü politika muhabiri Adam Boulton, İngiltere Başbakanı David Cameron'ın resmi konutu Downin Street 10 Numara'nın önünden canlı yayın yaparken boğazına sinek kaçınca zor anlar yaşadı.

KONUŞMAKTA ZORLUK YAŞADI

Görüntülerde, Boulton'ın, önceki gün yapılan ve 10 bakanın değiştirildiği kabine değişikliğini 10 Numara'nın önünde yorumladığı sırada zaman zaman nefesinin kesildiği ve konuşmakta güçlük çektiği görüldü.

DEVREYE STÜDYO GİRDİ

Durumu fark eden stüdyodaki sunucu Dermot Murnanghan, Boulton'a bir bardak suya ihtiyacı olup olmadığını sordu. Boulton, soru üzerine Hayır, hayır, iyiyim. Sinek yuttum ama iyiyim diyerek cevap verdikten sonra güçlükle de olsa konuşmasına devam etti.