BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  GÜNCEL

Canlı bombayı e-mail yakalattı

Adana'da yakalanan canlı bombayı taksici nasıl ihbar etti. İşte o mektup...

Abone ol

Adana’da eyleme giderken yakalanarak tutuklanan canlı bomba Ayfer Ayçiçek hakkında açılan davanın iddianamesinde canlı bombanın yakalanması ile ilgili çarpıcı bilgiler yar aldı.

Adana’da eyleme giderken yakalanarak tutuklanan canlı bomba 27 yaşındaki Ayfer Ayçiçek hakkında açılan davanın iddianamesinde, bindiği taksinin kendisinden şüphelenen şoförünün, emniyete gönderdiği elektronik postayla harekete geçen polis tarafından yakalandığı belirtildi.

Taksici'nin e-postası

PKK’nın kadın canlı bombası ile Adem Barık’ı Şanlıurfa’dan Adana’ya getirip, daha sonra polise elektronik posta göndererek yakalatan Şanlıurfalı taksi şoförü M.K., mektubunda, “Adem Barık yanında sarı saçlı bir bayanla yanıma geldi. Taksi ile Adana’ya gitmek istediklerini söylediler. Ben de arabamla onları Adana’ya getirdim. Yoldayken kadın konuşurken Adana’da intihar edeceğini, bomba ile patlayacağını söylüyordu. Bu kadın PKK’lıdır. Televizyonda Ankara’da bomba patladığını seyrettim. Bu bombalamayı ihbar etmeye karar verdim. Ne olur bunları yakalayın. Ankara’daki gibi Adana’da da insanlar ölmesin. Vicdanım bunu kaldırmaz. Allah sizlerden razı olsun. Taksici M.K.' dedi.