BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,19
ALTIN 2.478,98
HABER /  GÜNCEL

Canlı bomba dehşetinde şok ayrıntı!

İstanbul Sultangazi Polis Merkezi'nde gerçekleştirilen patlamada hastaneye kaldırılan yaralının 19 suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Abone ol

İstanbul Sultangazi Polis Merkezi'ne dün sabah 'vatandaş' gibi gelen canlı bomba, intihar saldırısı gerçekleştirdi. Karakolun girişindeki X-RAY cihazının yanında beraberinde getirdiği el bombasını attıktan sonra üzerindeki bombayı patlatan canlı bomba olay yerinde parçalanırken bir polis memuru şehit oldu, 4'ü polis 3'ü vatandaş 7 kişi yaralandı. Bu arada hava ambulansı ile hastaneye kaldırılan yaralının 19 sabıkası olduğu ortaya çıkarken, örgüt bağlantısı araştırılıyor.

HAVA AMBULANS İLE SEVK EDİLDİ
yaralılar arasında bulunan ve vücudunun büyük bölümü yanık olan 31 yaşındaki Süleyman Kütük, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından hava ambulans ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanık ünitesine sevk edildi.

19 SABIKASI VAR
Burada polisin ifadesine başvurduğu Kütük'ün 19 ayrı suçtan sabıkası ile hakkında 'silahlı çıkar amaçlı suç örgütü kurmak', 'yaralama', 'ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'tehdit' suçlarından da 3 ayrı arama kararı olduğu ortaya çıktı. Polisin herhangi bir örgüt bağlantısı olup olmadığını araştırdığı Kütük'ü teşhis için hastaneye getirilen bir arkadaşı da 19 ayrı suçtan sabıkasının olduğunu tespit etmesi üzerine gözaltına aldı.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alınan Kütük'ün durumunun ağır olduğu belirtildi.