BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bombacının kimliği belli oldu!

Sultangazi'de polis karakoluna saldıran teröristin kimliği ve hangi örgüte mensup olduğu açıklandı

Abone ol

Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi’nde meydana gelen patlamada bir polis memura şehit oldu.3'ü vatandaş 4'ü ise polis memuru toplam 7 kişi yaralandı. Karakola önce el bombası atan daha saonra da üzerindeki bombayı patlatan teröristin kimliği belirlendi.

Polis karakoluna saldıran terörist 1973 doğumlu Çorum nüfusuna kayıtlı İbrahim Çuhadar. DHKP-C terör örgütüne mensup olan Çuhadar'ın daha önce çeşitli yasadışı gösterilere katılmak suçundan 8 ay cezaevinde yattığı belirlendi.

ÇAPKIN YARALILARI ZİYARET EDİP AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Sultangazi’de polis karakoluna gerçekleştirilen saldırıda ağır yaralanan 31 yaşındaki Süleyman Kütük önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Kütük ilk müdahalesinhin ardından yaklaşık 2 saat sonra Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı vatandaşın ifade vermek için karakolda bulunduğu öğrenildi. Kütük’le birlikte Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen ve adı öğrenilemeyen polis mumurunun durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Hastane önünde yaralı arkadaşları için seferber olan polis memurları, ’kan ihtiyacı olur’ diye acil servis önünü doldurdu. Ancak kana ihtiyaç olmadığı öğrenildi.