BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çankaya'da Ahlatlıbel tesisleri yaza hazır

Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel tesisleri, yeni çehresiyle yaza hazır hale getirildiği bildirildi.

Abone ol

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Ahlatlıbel'de yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Ahlatlıbel'i gezen Başkan Tanık, "Ahlatlıbel'in işletmesi Spor Kulübü'nden alınıp Belde A.Ş' ye verildikten sonra çalışmalara hız verdi. Temizliğinden, tuvaletlerine, yeşil alanlardan yeni açılan kafeye kadar ve de altyapısı dahil olmak üzere birçok çalışma gerçekleştirildi. Özellikle Cafe&Bistro'nun yenilenmesiyle çok daha iyi ve çeşitliliği son derece fazla olan menüsüyle müşterilerinin memnuniyetini arttıracak niteliklere sahip kılındı. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ahlatlıbel'de geniş bir temizlik süreci başlattı.

Ayrıca ağaçlandırma çalışmaları da yenilendi. Ahlatlıbel sosyal tesisleri 3 tenis kortu, 3 basketbol potası, 2 futbol sahası, açık hava spor aletleri, go-kart pisti, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, voleybol sahaları, golf sahası, çocuklar için güvenli oyun sahaları ve uçurtma imkanı, evcil hayvanları gezdirme alanları, kafeteryalar, geniş piknik alanları ve güvenliği ile birlikte Ankara'nın en gözde mekanlarından biri olma özelliğini sürdürecektir. Bin 500 araçlık otoparkı sayesinde otopark sorunun da olmadığı Ahlatlıbel her hafta binlerce Ankaralıya hizmet veriyor"
dedi.

Başkan Tanık, Ahlatlıbel benzeri mekanların oluşturulması noktasında çalışmalar yaptıklarını, bu kapsamda Çansera ve Bademlidere'de yeni eğlenme ve dinlenme alanlarının meydana getirileceğini söyledi.