BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Canımıza tak etti, yeter artık

Okmeydanı’nda yüzleri kar maskeli bir grup, korsan gösteri düzenledi. Polise molotofkokteyli ve taşlarla saldıran gruba polis biber gazıyla ...

Abone ol

Okmeydanı’nda yüzleri kar maskeli bir grup, korsan gösteri düzenledi. Polise molotofkokteyli ve taşlarla saldıran gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Yoldan geçen bir kadın, göstericilerin attığı molotofkokteylinin yanına düşmesi üzerine paniğe kapılınca sinir krizi geçirirken, bazı vatandaşlar da göstericilere tepki gösterdi.
Lice’de çıkan olayları bahane ederek korsan gösteri düzenlemek isteyen yüzleri kar maskeli bir grup, Okmeydanı’nı yine savaş alanına çevirdi. Yola barikat kurup polise molotofkokteyli ve taşlarla saldıran göstericilere polis biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti. Göstericileri dağıtmak için ara sokaklara giren ve akrep olarak adlandırılan zırhlı bir polis aracı da atılan molotoflardan nasibini aldı.

YANINA MOLOTOF DÜŞEN KADIN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olaylar sırasında yoldan geçen bir kadın da atılan molotofkokteylinin yanına düşmesi üzerine korkuya kapılarak sinir krizi geçirdi. Polis ve göstericiler arasında kalan bazı vatandaşlar ise "Canımıza tak etti, yeter artık" diyerek göstericilere tepki gösterdi.
Göstericiler ile polis arasında yaşanan gerginlik sürerken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.
(İHA)