BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,63
ALTIN 2.418,66
HABER /  GÜNCEL

Cani yeniden cezaevinde

Adana’da 6 yaşındaki akrabası Gizem Akdeniz’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ruh sağlığı hastanesine yatırılan katil zanlısı yeni...

Abone ol

Adana’da 6 yaşındaki akrabası Gizem Akdeniz’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ruh sağlığı hastanesine yatırılan katil zanlısı yeniden cezaevine götürüldü.
Adana’da 6 yaşındaki akrabası Gizem Akdeniz’i öldürdüğünü itiraf ettikten sonra ’çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından’ tutuklanan Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Burada tek başına kaldığı hücrede sürekli intihar edeceğini, ölmek istediğini söyleyen Süleyman A., Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin Adli Psikiyatri Ünitesi’nde gözetim altına alındı.
Süleyman A. burada bir gün boyunca psikiyatrist tarafından tedavi edildikten sonra dün gece yarısı tekrar Kürkçüler Cezaevi’ne götürüldü.
Süleyman A.’nın yine tek kişilik koğuşa konulduğu, intihar girişimine karşı ek önlemler alındığı, bir infaz koruma memurunun sürekli hücresi önünde beklediği öğrenildi.
(İHA)