BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Caner Erkin'den 'aldatıldı' haberine cevap

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, eşinin kendisini popçu Berkay ile aldattığı haberlerini yalanladı.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in tasarımcı eşi Asena Erkin ile popçu Berkay'ın Akmerkez'in bebek odasındaki buluşmasını GÜNAYDIN görüntülenmişti.

Aldatılma iddialarına ise cevap gecikmedi. Caner Erkin, Benim karım hayatta yanlış yapmaz derken, popçu Berkay'da 'Bu tarz salak saçma haberler yapılmasını istemiyorum' şeklinde konuştu.

10 gün önce haber Posta gazetesine de gelmiş

Magazin dünyasını sarsan bu aldatma haberi 10 gün önce de Posta gazetesine gelmiş. Haberi araştırmak için bekleme kararı aldıklarını açıklayan Posta gazetesi magazin bölümünden Müge Dağıstanlı, Kanaltürk'te yaptığı programda izleyenleriyle konuyla ilgili ilginç detaylar da paylaştı. Dağıstanlı, verdiği bigilerde ilk olarak, F.Bahçe Kulübü'nün etkili kişilerinin Günaydın Gazetesi'ni arayarak konuyla ilgilenen gazetecilerden 'Caner yaşanacaklardan etkileneceği için' haberin araştırmalarını durdurmak istediklerini söyledi. Ardında ise açıklamalarına Berkay ile Caner Erkin'in çıkan aldatma haberi hakkında ne söylediklerini açıkladı;

Caner Erkin ne dedi?

'Benim karım hayatta yanlış yapmaz.Bana hala çok aşık. 3 yıllık bir evliliğimiz var. Oğlumun annesine güvenim sonsuzdur. O dedikodular benim de kulağıma geliyor. Nedeni, karım Asena ile Berkay'ın çalışması. Kimse de Asena'ya yan gözle bile bakamaz.Bir daha böyle bir şey duymak istemiyorum.'

Berkay aldatma haberlerini yalanladı

'Asena benim çok yakın arkadaşım. Bu tarz salak saçma haberler yapılmasını istemiyorum. Adımın böylr haberlerle anılmasını istemiyorum. O evli bir hanım ve ortada bir çocuk var. Kendisi benim modacım. Beni kız arkadaşımla yazmıyorlar, böyle acayip haberlerde yazıyorlar.Bunu anlamış değilim. Aralı ayında albümün çıkıyor ve yine Asena ile çalıştım. Böyle bir durum asla yok.'





Olayın geçmişi:

İkiliyi Akmerkez'de görüntüleyen Günaydın muhabiri Hakan Uç, gördüklerini anlattı;

KAPIDA GÖREVLİ BEKLEDİ

-"Akmerkez'de dolaşırken fast food katında Asena Erkin'i gördüm. Asena Erkin'in telefonda konuşurken 'Bebek odasında buluşalım' sözünü duyunca, onu izlemeye başladım. Hızlı adımlarla bebek odasına girdi.

Ben bir kenarda beklerken ondan 5 dakika sonra odaya bu kez Berkay girdi. Berkay, içeriye girdiği an kapıyı kilitledi. O sırada kapıda bir görevli belirdi ve onlar dışarı çıkana kadar orada bekledi."

ASENA ERKİN: YAKALANDIK!

"Yaklaşık yarım saat sonra bebek odasından, önce Asena Erkin çıktı. Hızlı adımlarla koridora yöneldi. Hemen ardından ise bu kez kapıda Berkay belirdi. O anı görüntülemek için fotoğraf makinemin düğmesine bastım, flaş patladığı an Asena Erkin 'Yakalandık!' diye çığlık attı. Asena Erkin, ters istikamete yönelip hızla ortadan kayboldu. Berkay ise bana doğru yöneldi."

'AYSEL' DİYE KAYITLI

"Berkay 'Sil o fotoğrafı, bu konu burada kapansın!' dedi. Sonra telefonunu eline alıp 'Seni Asena ile konuşturacağım' dedi. Ve telefonuna 'Aysel' olarak kayıtlı olan kişiyi aradı. Karşımdaki Asena Erkin'di ve bana telefonda, 'Biz orada sadece konuşuyorduk. Bu fotoğraflar yayınlanırsa herkesin başını ağrıtır' dedi.

Bu fotoğraflara ilk yanıt ise Asena Erkin'den geldi. Erkin'in yakın çevresine “O fotoğraf temmuz ayında çekildi. Berkay’la da 4 aydır görüşmüyorum, neden şimdi yayınlanıyor” dediği öğrenildi.