BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Cananı öldürdüm gidin cenazesini alın!

30 yaşındaki iki çocuklu kadın evinde kurşunlanmış olarak bulundu. Cinayeti yakınlarına haber veren ise sevgilisiydi.

Abone ol

Zeytinburnu'nda iki çocuk annesi Canan Çakır (30) adlı kadın, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polisin, katil zanlısı olarak kadının 10 yıl birlikte yaşadığı 55 yaşındaki Salim Ç'yi aradığı öne sürüldü. Salim Ç'nin, Çakır'ın yakınlarını telefonla arayarak, "Canan'ı öldürdüm. Gidin cenazesini alın" dediği öne sürüldü.

10 YILDIR BİRLİKTE YAŞIYOR

Çakır'ın yakınları, kendisine ulaşamayınca, dün polisle birlikte evine geldiler. Savcının talimatıyla kapıyı açan yakınları ve polisler, içeride Çakır'ın cenazesiyle karşılaştı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri genç kadının 4 kurşunla öldürüldüğünü belirledi. Çakır'ın cenazesi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Zanlı olarak Çakır'ın 10 yıl birlikte yaşadığı belirtilen Salim Ç'nin arandığı öne sürüldü.

İLK EŞİ HAPİSTE

Komşuları, ilk eşi cezaevinde olan Çakır'ın, iki çocuğunu alarak Tokat'a gittiğini ve Salim Ç'den ayrıldığını belirttiler. Geçtiğimiz pazartesi günü eşyalarını almak için eve giren Çakır'ın bir daha ortada gözükmediğini belirten komşuları, "Yaklaşık 3 yıldır burada oturuyorlardı. Canan Çakır pazartesi günü eşyalarını almak için geldi. Bir daha kendisini görmedik. Evlere temizliğe giderek çocuklarına bakıyordu. Önceki gece 01.00 sıralarında yakınları geldi. Işıkların sönük olduğunu farkeden yakınları içeri giremeyince karakola gittiler" dedi.