BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Katliamdan şok iki fotoğraf

Mardin'deki katliamın hemen sonrası. Ölüm evinden çekilen iki kare fotoğraf vahşetin boyutlarını gözler önüne seriyor.

Abone ol

İNTERNETHABER- Mardin'de 44 kişinin öldüğü katliamın hemen sonrasında o evde hangi manzaraların çıktığı görülmemişti. Show Haber vahşetin yaşandığı evde saldırının hemen sonrasında çekilen iki kare fotoğrafa ulaştı.

Düğün evinde erkeklerin ve kadınların kaldığı odalardaki manzara tüyler ürpertti. Olay sonrası eve gelenler bu görüntülerle karşılaştı.

Bilge köyündeki ölüm evinde namaz kılan erkeklerin üzerine kurşun yağdırdı. Vahşeti en çarpıcı biçimde yansıtan görüntülerin bazı yerleri mozaiklendi. Erkekler yerlerinden kımıldayamamış, kurşunu yiyen oracıkta yığılmışlar.

Kadınların kaldığı oda daha korkunç. Cesetler üst üstü yığılmış. Kadınlar annelik iç güdüsüylü çocuklarını korumak için birbirlerinin üzerine kapaklanmışlar. Ancak çocuklar da gözü dönmüş saldırganların kurbanı olmaktan kurtulamamış. Herkesi öldürmeyi amaçladıkları bu fotoğraflarla daha net anlaşılıyor. Kişi kişi değil topluca ateş açtıkları daha net biçimde görülüyor.

ERKEKLERİN BULUNDUĞU ODA

[PAGE]

  

KADINLARIN BULUNDUĞU ODA


[PAGE]

  

Olayda 250 mermi kullanılmış. İşte Adli Tıp Raporu.


 

[PAGE]



Vahşette kullanılan uzun namlulu silahlar korucuların kullandığı kaleşnikoflar. Yani devletin terörle mücedele edilmesi için o koruculara verdiği silahlar. Katliamda 8 silah kullanılmış.

Rapora göre kurbanların bedenindeki mermi sayısı ise 250 adet.
Ve masafe...

Raporda silahların 1 ile 10 metre arasında ateşlendiğini gösteriyor. Katliamı yapanlar öldürmek için tetiğe basmış. Namaza duran erkeklerin özellikle kafalarına ateş açılmış.

Kurbanların bedenine isabet eden mermi sayısı ise tek bir kurşun değil. Bazı bedenlere iki bazı bedenlere ise 5 ya da 6 mermi isabet etmiş.

Öldürelen 16 kadın kurbana gelince Adli Tıp Raporu'na göre kadınlar hem kendilerini, hem de üstlerine kapandıkları yavrularını korumaya çalışmışlar.

Bu yüzden bedenlerindeki mermi sayısının erkeklerden çok daha fazla.

YETİM VE ÖKSÜZ KALAN ÇOCUKLARA
YARDIM ELİ UZATMAK İSTİYORSANIZ
İŞTE SİZE FIRSAT!

[PAGE]

  
KÜÇÜKLERE YARDIM ZAMANI

Mardin'de 44 kişi vahşice öldürüldü. Şimdi acılara ortak olmak ve yaraları sarma zamanı. Bu masum yavrulara sahip çıkalım.

Anne ve babalarını kaybeden bu çocuklar için Türkiye seferber oldu..
Mardin Valiliği yardım hesabı açtı..

Televizyon kanalları sık sık bu hesap numarasını ekranlarda gösteriyor. Yardımsever Türk milleti gönlünden kopanı eminiz ki esirgemeyecektir

Bilge Köyü çocuklarının eğitimi amaçlı Mardin Valiliği'nin açtığı destek hesabı

Mardin Vakıflar Bankası Şubesi Hesap No: 7294709847