BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07
HABER /  GÜNCEL

Canan Kaftancıoğlu'nun eşi Ali Naki Kaftancıoğlu domuz eti mi yedi?

Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu gündemden düşmüyor. Domuz yediğine dair bir tweetinin paylaşılması nedeniyle Ali Naki Kaftancıoğlu gündemden düşmüyor. Peki kimdir bu Ali Naki Kaftancıoğlu aslen nereli ne iş yapıyor?

Abone ol

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eşi gündeme bomba gibi düştü. Domuz eti yediğine dair birçok tweet atılan Ali Naki Kaftancıoğlu merak ediliyor. Ali Naki Kaftancıoğlu özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

Ali Naki Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun eşi, 1980 yılında cinayet sonucu yaşamını yitiren yazar ve gazeteci Ümit Kaftancıoğlu’nun oğludur. İstanbul Erkek Lisesi’ni tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Çocuk Doktoru olarak görev yapan Ali Naki Kaftancıoğlu 2001 yılında Canan Kaftancıoğlu ile evlenmiştir. Bu evliliğinden iki çocuğu vardır. Günümüzde Özel Işık Tıp Merkezi’nde çalışmalarını sürdürmektedir.

Eşi ile birlikte sıkça yurt dışı seyahatleri ve motosiklet tutkusu ile tanınmaktadır. Ali Naki Kaftancıoğlu baba tarafından aslen Ardahan Hanak’lıdır.

BU TWEET HAKKINDA NE DEDİ?

Canan Kaftancıoğlu daha sonra eşiyle ilgili açıklama yaptı. Kaftancıoğlu, eşinin domuz eti yediği ile ilgili paylaşımına cevaben, "Şu resmi karşınıza getirmekten utanç duyuyorum. Benim durduğum ve yaptığım siyasi mücadele kimlerin ne yediğine, ne içtiğine, ne inandığına değil, insanların hak ve özgürlükler çerçevesiyle ilgilidir. Burada benim eşim tarafından paylaşılmış bir fotoğraf var. Söylemeyi ayıp sayarak, bana bunları söylemeye itenlere utanarak…

Canan Kaftancıoğlu domuz eti yiyen eşiyle ilgili ne dedi?

Canan Kaftancıoğlu kimdir eşi nereli CHP İstanbul başkanı mı?