BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Çanakkale’de menajer skandalı

Çanakkale’nin rock kalbini yerinde tutan yegane mekan Promil Rock Bar bir konser mağduru oldu.

Abone ol

Çanakkaleli gençlerin yoğun ilgisini çeken, daha önce Black Tooth, Murder King, Karakedi, Kırmızı, Kramp gibi grupları ağırlayan mekan Murat İlkan’ın performansı için hazırdı. Geçen Cumartesi gerçekleşmesi beklenen konser Murat İlkan’ın menajerinin tavrı yüzünden iptal oldu.

İstanbul’dan Çanakkale’ye ulaşımı sağlayacak olan aracın Mercedes olmasını dahi isteyen menajerleri, grubun klavyecisinin gelmediğini soundchek’te mekan sahibine söyledi. Mekan sahiplerinin “Neden bir klavyeci bulamadınız?” sorusuna menajer tarafından verilen cevap ise duyanları şaşırttı: “ Bunlar anlamaz!”

KONSER İPTAL OLDU

Çanakkale’nin rock mekanı Promil Rock Bar’ı dikkate almayan Murat İlkan’ın menajeri bu tavrıyla hem Promil’e gelen Promil fanlarını hem de Promil’de daha önce çıkan grupları da dikkate almamış oldu. 1000 TL kapora veren mekan sahibi Hakan Altan biletleri iade etmek zorunda kaldı.

Sanatçı Murat İlkan’ın menajeri ortaya çıkan kargaşa üzerine bir de Murat İlkan’ın Facebbok sayfasından açıklama yaptı.

Açıklamada yer alan ifadeler şöyle:

"Konserin gerçekleşmemesi ile ilgili ayrıntılı açıklama en kısa sürede yapılacaktır. Bu açıklama bütün medya kuruluşlarına, diğer bütün gruplara ve menajerlerine de iletilecektir. Umarız başka grup ve müzisyenler dün Murat İlkan ve ekibinin gördüğü  kötü muameleyi görmez ve yaşadıklarını  yaşamazlar." Gökhan Oraydın...

Murat İlkan’ın konseriyle ilgili popüler internet sitesi ekşi sözlükte yazılanlar ise tam bir fiyasko olarak algılandı. Çanakkalı rock dinleyicisi Murat İlkan’ın menajerini suçlamaktan geri kalmıyor.