BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çanakkale'de eğitime fırtına ve kar engeli

ÇANAKKALE'nin Yenice ve Gökçeada ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Abone ol

ÇANAKKALE’de fırtına ve kar yağışının yanı sıra buzlanma riski nedeniyle, Yenice ve Gökçeada ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda 26 Şubat Salı günü için eğitim-öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.

Kötü hava koşulları Çanakkale’da yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Fırtına, kar ve buzlanma nedeniyle pazartesi günü il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime ara verilmişti. Yenice ve Gökçeada ilçelerinde, salı günü de ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Çanakkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Yenice ve Gökçeada genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda 26 Şubat Salı günü eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi, olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması istendi.