BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çaldıkları arabayla polis otosuna çarptılar

Kağıthane’de çaldıkları otomobille gece gezintiye çıkan 3 zanlı, kendilerini takibe alan polise çarptı.

Abone ol

Kazada 1 kişi yaralanırken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Olay Hamidiye Mahallesi Sevgi Sokak'ta saat gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Emniyet kaynaklarına dayanan iddiaya göre, Girne Caddesi’nde bir markete giren Ahmet G.’ye ait çalışır haldeki 34 DN 8727 plakalı otomobil, 1'i bayan 2 kişi tarafından çalındı. G. Bunun üzerine Gülen polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye polis güçleri sevk edildi. Devriye gezen Şişli Önleyici Hizmetler Büro’ya bağlı ekipler, otomobili Sevgi Sokak üzerinde seyir halindeyken gördü. Sokak üzerinde çalıntı otomobilin önünü kesen ve zanlılara ‘dur’ ihtarında bulunan emniyet güçlerine karşı şüpheliler polis aracına hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle büyük hasar gören otomobildeki Sariye D. İsimli bayan yaralanırken, Erol D. ile Baran G. Polis tarafından gözaltına alındı. Yaralı Sariye D olay yerine çağrılan ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis tarafından olay yerinde gözaltına alınan Baran G. ile Erol D. adlı zanlılar, daha sonra sorgulanmak üzere Sadabat Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.
Zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.