BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  MAGAZİN

Çakma Çiller canlıda kovuldu

Tansu Çiller rolü için bıçak altına yatıp estetik oldu. Amacı ona benzeyip çok iyi bir rol çıkarmaktı. Ama canlı yayında büyük bir şok yaşadı.

Abone ol

Cumhuriyet Kadınları projesi kapsamında Tansu Çiller'e benzemek için estetik ameliyat olan Çiğdem Savaş katıldığı canlı yayında büyük bir sürpriz ile karşılaştı. 

CANLI YAYINDA KOVULDU

Tansu Çiller’e benzemek için estetik olan Manken Çiğdem Savaş canlı yayında büyük bir şok yaşadı. ‘’Cumhuriyet Kadınları’’ projesi sahibi Seyhan Soylu canlı yayına telefon ile bağlanarak, projenin önüne geçtiğini düşündüğü Savaş için, ‘’ Çok inatçı bir kızdır. İnat etti estetik oldu, plastik makyaj ile Tansu Çiller’e benzeyebilirdi. Estetik haberleri ile projenin önüne geçti. Projede artık Çiller olarak kendisine yer vermeyi düşünmüyorum’’ dedi.

 
 Mankenin ameliyat olmadan önceki hali
YENİ ÇİLLER İLE EL SIKIŞTIK

Gazeteport'un haberine göre; Soylu, ‘’ Yeni Çiller ile dün akşam el sıkıştık. Bu isim en az Savaş kadar gündemde olacak birisidir’’ derken , Savaş'ın ameliyatı ile ‘Cumhuriyet Kadınları’ projesini gölgelediğini kendilerinin bu durumdan çok rahatsız olduklarını Savaş’a hiç kimsenin proje kapsamında Çiller’e benzemek zorundasın demediğini de ekledi.

ŞOK OLDUM

Artık Tansu Çiller olamayacağını öğrenen Savaş bir müddet sessizliğini koruduktan sonra, ‘’Şok oldum, çok üzüldüm programdan hemen sonra Seyhan Soylu'ya gideceğim ve alınan rolü geri talep edeceğim'' dedi.