BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Çakma Barzani meğer kimmiş!

Çakma Barzani skandalına adı karışan o kişi büyük bir iş adamı çıktı.

Abone ol

Kendisini Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesud Barzani'nin yeğeni Muhammed Kerim Barzani olarak tanıttığı iddia edilen ve 6 aydır Mehmet Ali Erbil'in eski baldızı Şeyda Coşkun ile ilişki yaşayan kişinin gerçek kimliği ortaya çıktı.

Adının Ozan Çelik olduğu belirtilen genç işadamının avukatı Yelda Cengizlier, dün şu açıklamayı yaptı:

"Müvekkilim, Ozan Çelik; madencilikten sağlık sektörüne, uluslararası petrol ticaretinden savunma sanayiine kadar birçok iş kolunda, yüzlerce çalışanı ile hizmet veren aile şirketlerinin yönetici ortağı konumundadır. Genç yaşında büyük başarılar kazanmış, saygın bir işadamıdır.

Bu güne kadar şahsı ve ailesi ile, hiçbir şekilde medyada yer almamış, özel hayatının korunmasına son derece özen göstermiştir. Müvekkilim bugüne kadar hiçbir yerde, hiç kimseye şahsı, ailesi ve özel hayatı ile ilgili tek kelime açıklama yapmamıştır. Yazılan mesnetsiz haberler, kişiliğine yapılan haksız ithamlar, abartılarak gerçekte olmadığı şekilde gösterilmeye çalışılan özel hayatı; toplumda öfke ve nefret uyandırarak müvekkilimi hedef haline getirmektedir."

ŞİRKETLERİN ADI AÇIKLANMADI

Ozan Çelik'in avukatı Yelda Cengizlier, müvekkilinin Barzani Ailesi ile bir ilgisinin bulunmadığını belirterek "Müvekkilim hiçbir zaman hiçbir yerde 'Muhammet Kerim Barzani' adını kullanmamıştır" dedi. Açıklamada Ozan Çelik'in sahibi olduğu şirketlerin adının açıklanmaması dikkat çekti.