BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,69
ALTIN 2.427,68
HABER /  GÜNCEL

3 kişiyi vurduğu an böyle çekildi

Çağlayan Adliyesi önünde çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı.

Abone ol

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma, kameralar tarafından da görüntülendi. Günün en çarpıcı karesini ise DHA muhabiri Uğur Can çekti. Can, saldırganın üç kişiyi vurduğu anın görüntüsünü fotoğrafladı.

1.20120508141001.jpg19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının ardından taraflar adliye önünde tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar yumruklaşmaya başladı. Tekme tokat kavganın ardından adliye önünde silah sesleri duyuldu.

SİLAHLAR KONUŞTU

Silahlarını çeken taraflar birbirlerine ateş etmeye başladı. Adliye ve çevresinde büyük korkuya neden olan olayın ardından silahla vurulan 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale yine kavgaya karışan şahıslar tarafından yapıldı.

Ardından olay yerinden geçen taksileri durduran şahıslar, yaralıları taksilerle hastaneye kaldırdı. Adliye önünde yaşanan tüm bu anlar kameralar tarafından da kaydedildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ATEŞ EDEN KİŞİ ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN YAKINI

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde çatışan iki grubun aralarında Beyoğlu'nda geçtiğimiz yıl Ömer Koçoğlu'nun sokak ortasında öldürülmesiyle ilgili husumet olduğu ortaya çıktı.

Hasköy Keçeci Piri Mahallesi'ndeki bir oto yıkamacıda 20 Temmuz 2011 tarihinde Ömer Koçoğlu, beyaz renkli bir minibüsten açılan ateş sonucu başından vurularak öldürüldü. Güvenlik kameraların incelenmesi sonucu önce cinayeti işleyen kişilerin kullandığı minibüs 1.20120508161603.jpgtespit edildi. Ardından olayın failleri oldukları ileri sürülen 15 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden Volkan Çağlayan, Mahmut Tütüncü, Bilal Yaman, Ali Çoban, Ahmet Geniş, Hüseyin Alemdar'ın cinayetle ilgili tutuklu olarak yargılanması sürüyordu. Bugün de İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesinde cinayete ilişkin davanın duruşması görüldü . Duruşmaya katılan gruplar daha sonra adliye önünde karşı karşıya geldi

Kavga sırasında silah kullanan Murat Fırat'ın öldürülen Ömer Koçoğlu'nun yakını olduğu öğrenildi

İŞTE O ANLARIN KAMERA KAYDI;