BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  MAGAZİN

Çağatay Ulusoy dövmesi Şeyma Subaşı ile ilgisi bakın ne

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanma olayının perde arkasında Deren Talu ve Çağatay Ulusoy ile Alican Ulusoy isimleri geçiyor peki neyin nesi bu iddialar!

Abone ol

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bugün anlaşmalı olarak boşandılar. Geçen yıl evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın ayrılığının perde arkasında ise iki ünlünün ismi telaffuz ediliyor. Bu isimlerden biri Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu... Diğeri ise ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy...

İlk iddia Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu yönünde. Buna delil olarak da Şeyma Subaşı'nın yazdığı bir yazı gösteriliyor. Söz konusu yazı Çağatay Ulusoy'un göğsünde dövme olarak yer alıyor.

Dedikodulara göre aylar önce Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy bir mekanda eğlenip sonra birlikte eve gitmişler.

Şeyma Subaşı'na yakıştırılan bir diğer isim ise sosyeteden Alican Ulusoy oldu. Şeyma Subaşı'nın Alican Ulusoy'o aşık olduğu öne sürülüyor. İkili yazın yurt dışında ortak arkadaşlarıyla birlikte tatil yaparken görüntülerini paylaşmışlardı.

Acun Ilıcalı Deren Talu iddiası
Bu söylenti de sosyal medyayı çalkalıyor. Defne Samyeli'nin manken kızı Deren Talu ile Acun Ilıcalı'nın birlikte oldukları söylentisi çıktı. Hatta Acun Ilıcalı Deren Talu için Londra'da bir ev satın almış.

DEREN TALU AÇIKLAMASI : Deren Talu iddialar karşısında çok şaşkın ve kırgın olduğunu belirterek şunları yazdı: 
-Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir o kadar. Londra'ya en son 13 yaşında ailemle gittim, iddia edilen türden ilişkiler benim hayal bile edemeyeğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir.Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum. ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz"

Defne Samyeli'nin kızı olan Deren Talu ünlü mimar Eren Talu'dan dünyaya geldi. 22 yaşında olan Deren Talu annesi gibi düzgün fiziği ile podyumun aranan isimlerinden biri olmaya aday.

ACUN ILICALI'DAN 'NEDEN BOŞANDIK' AÇIKLAMASI.. 9 dakikada 'büyük aşkım' dediği Şeyma Subaşı'dan boşanan Acun Ilıcalı adliye çıkışında şu açıklamayı yaptı: 
-“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşandı adliyeye birlikte geldiler işte o anlar