BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir'den emniyete 100 araç

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü'ne verdiği desteğine 100 adet araç daha hibe ederek devam ediyor.

Abone ol

Emniyet Teşkilatı'na destek olmak amacıyla özel teçhizatlı 100 adet araç hibe edecek olan Büyükşehir Belediyesi, teslimatı yarın AKM'de (Eski Hipodrom) törenle yapacak.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de kabul edilen karar çerçevesinde daha önce de Emniyet Müdürlüğü'ne çeşitli hibe ve yardımlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de 100 adet araç hibe edecek. Özel teçhizatlı 50 adet Hyundai Accent otomobil ve tepe lambalı, anons sistemli, iç-dış telsiz sistemli 50 adet Ford Transit Connect yarın saat 16.00'da AKM'de düzenlenecek törenle hibe edilecek.

Dünyanın 4 milyonluk kentleri arasında suç oranı en düşük şehir olan Ankara'nın bu özelliğinde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaların yanında, Emniyet Teşkilatı'nın da büyük katkısı olduğunu vurgulayan yetkililer, "Bu oranın daha da aşağıya çekilmesi ve mevcut düzenin korunması için asayiş ve düzenin sağlanması adına en büyük gayreti sarf eden kurumların başında Emniyet Müdürlüğü'müz geliyor. Biz de yaptığımız çalışmaların yanında, Emniyet Teşkilatı'mıza da elimizden geldiğince desteğimizi sürdürüyoruz. Daha önce yaptığımız hibe ve yardımlara bir yenisini daha ekleyerek, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere 100 adet araç daha hibe edeceğiz." dedi.