BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.403,46
HABER /  DÜNYA

Büyükler sürpriz yapar mı?

Saat 18:00'de ara transfer dönemi sona eriyor. Üç büyüklerde gözler bu isimlerde.

Abone ol

3 büyüklerden, bir son dakika sürprizi gelebilir.

Spekülasyonlarıyla, atılan imzalarıyla ara transfer dönemi bu akşam saat 18.00’de bitiyor.

Süper Lig’de yer alan hemen hemen her takım kadrosunu takviye ederek, kalan haftalara daha bir güvenle bakmaya başladı. Ancak kulislerde Türk futbolunun 3 devinin bir son dakika sürprizi yaparak, 3 önemli futbolcuya imza attırabileceği konuşuluyor.

İşte kulislerde konuşulanlar ve son dakika gelişmeleri:

ODYAKMAZ AVANTAJI

FENERBAHÇE: Kayserispor’dan Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’ı birlikte almak için 12.5 milyon euroluk bir teklif götüren Sarı-Lacivertli kulüp, Kayserispor’un yalnızca Gökhan Ünal için 7.5 milyon euro istemesi nedeniyle teklifini geri çekmişti. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Gökhan Ünal’ın yerine Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı almak için harekete geçti. Sivasspor yönetimi de Sarı-Lacivertli yönetime yeşil ışık yakarken, golcü oyuncunun bonservisi için 3 milyon euro istedi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın Fenerbahçe kongre üyesi olmasının da, bu transferi kolaylaştıracağı ileri sürülüyor.

POLAT BİZZAT İLGİLENİYOR

GALATASARAY: Başkan yardımcısı Adnan Polat, sezon başından beri bir kaç kez görüştüğü Gökhan Ünal’dan Fenerbahçe’nin vazgeçmesi üzerine yeniden devreye girdi. Kayserispor yönetimine para artı futbolcu öneren Polat’ın, bu akşam 18.00’den önce golcü futbolcuya imza attırabileceği ifade ediliyor.

ÖZEL UÇAKLA GETİRİLECEK

BEŞİKTAŞ: Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın sezon başından beri ısrarla istediği Mehmet Topuz için Beşiktaş yönetiminin önceki gün son bir hamle yaptığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin yıldız oyuncu için Kayserispor yönetimine 6 milyon euro ve 3 oyuncu teklif ettiği ifade ediliyor. Eğer Kayserispor bu teklife olumlu yanıt verirse, Beşiktaş özel bir uçakla Mehmet Topuz’u İstanbul’a getirtip, imza attıracak.
(Kaynak: Akşam)