BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.506,44
HABER /  GÜNCEL

Büyükçekmecede iftar zamanı

Büyükçekmece Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırı her gün yüzlerce vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor.

Abone ol

Maddi durumu iyi olmayan ve işyerinden çıkarak evlerine geç ulaşan vatandaşların doldurduğu iftar çadırında her gün üç çeşit yemek ve tatlı vatandaşlara ikram ediliyor. Belediye olarak çalışmalarının temelinde insana sevginin yattığını ifade eden Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak bu yıl 2 ayrı yerde iftar soframızı kurduk.

Çadırımız Kaymakamlık binasının önünde, ikinci iftar soframız Beşevler mevkiinde Maddi durumu yerinde olmayan veya iftar saati evlerine ulaşamayan vatandaşlarımız için bu sofralarımız Ramazan ayı boyunca olacak. Belediye olarak maddi durumu yerinde olmayıp aynı zamanda iftar çadırlarımızdan da yararlanmayı gururuna yediremeyen vatandaşlarımıza yönelikte bir çalışma başlattık. Bu vatandaşlarımıza da yemeklerini evlerine sıcak sıcak servis yapıyoruz” dedi.

Ramazan ayı boyunca belediyenin maddi durumu yerinde olmayan vatandaşlara sıcak yemeğin yanı sıra erzak yardımında da bulunduğunu ifade eden Akgün; “. Her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli gıda maddelerinden oluşan Ramazan erzak paketlerimizi Halkla ilişkiler birimimiz vatandaşlarımızın evlerine bırakıyor. ” şeklinde konuştu.