BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bütün serveti Mehmetçiğe!...

'Çocuğumu savaşa göndermezdim' sözleriyle savcı karşısına çıktı; kurtulmak için malını mülkünü Mehmetçik vakfına bağışladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-ÖZEL
ZÜBEYİR KINDIRA


Bir TV programında TSK’nın kara harekatına muhalefet olarak algılanan "Çocuk doğursaydım, birileri dedi diye çocuğumu toprağa vermezdim. Var mı böyle bir şey?" şeklindeki sözleri nedeniyle eleştirilen Bülent Ersoy, Savcının karşısında ‘rüşvet’ gibi açıklama yaptı.

SAVCIYA SÖZ

Hakkında "halkı askerlikten soğutma" iddiasıyla soruşturma yapılan Bülent Ersoy, savcıya ifade verirken, vasiyetnamesini açıkladı ve tüm mal varlığını Mehmetçik Vakfına ile Türk Eğitim Vakfına bağışlayacağı sözünü verdi.

Ersoy, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır’a ifade verirken, “Türk milletini ve Türk askerini seviyorum. Mal varlığımı Mehmetçik Vakfı’na ve Türk Eğitim Vakfı’na bağışladım” dedi.

VAKIF 'YOK' DEDİ

Ancak Mehmetçik Vakfı; İNTERNETHABER’e henüz Bülent Ersoy’dan bu yönde bir bağış yapılmadığını ayrıca Ersoy’un bu yönde bir girişimi de bulunmadığını açıkladı.

Ersoy’un bağış yapıp yapmayacağı Savcı Çakır tarafından da merak edildiği ve bu yönde belge istediği de öğrenildi. Ersoy’un bağış işlemini önümüzdeki günlerde gerçekleştirip gerekli belgeleri savcıya ileteceği sözünü verdiği de bildirildi.