BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.438,17
HABER /  GÜNCEL

Bütün Alperenler'den özür dile!

Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet Alperen mi değil mi tartışması BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kızdırdı!

Abone ol
İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'in "ben Alperenim" demesi tartışmalara neden olmuştu. Dün Yurt gazetesi yazarı Ayşenur Arslan'ın Alperen Ocakları kimin sopası başlıklı yazısına tepki gösteren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Arslan'ı özür dilemeye davet etti.

ALPERENLERİN VESAYETİ KİMDE?

Ayşenur Arslan yazısında Gülen Cemaati'nin Alperenler'i operasyonel bir araç olarak kullanıyor olabileceği şüphesini yorumlamıştı. AK Parti ile cemaat arasındaki köprüler atıldıktan sonra Alperenler'in velayetinin kimde kaldığını sorgulayan Arslan, Fethullah Gülen'in geçmişindeki Komünizmle Mücadele Dernekleri'ni hatırlattı ve iki hareketin aynı kumaştan üretildiğini savundu. 

BÜTÜN ALPERENLER'DEN ÖZÜR DİLE

Hüseyin Çelik'in yaptığı açıklamalar ise Orhan Övet'in aslında AK Parti üyesi olduğunu fakat olaydan hemen sonra ihraç edildiğini ortaya koydu. Bu açıklamadan sonra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Twitter'dan Ayşenur Arslan'a " Zerre kadar ahlak sahibi ise bütün Alperenler'den özür dilersin" yazdı. 


İşte Destici'nin tweeti:

destici.jpg