BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  GÜNCEL

Bush zımba gibi

ABD Başkanı Bush, yapılan yıllık rutin sağlık kontrolleri sonucunda ‘olağanüstü sağlıklı’ çıktı. Doktorlar başkanın, görevini yürütmesini sağlık açısından uygun b

Abone ol

Düzenli olarak spor yapan ABD Başkanı George W.Bush’un (59) sağlık kontrolleri, Washington’ın dışındaki Bethesda Donanma Hastanesi’nde yapıldı.

Check-up tamamlandıktan sonra gazetecilerle konuşan Bush, ‘Kendimi çok iyi hissediyorum’ dedi. Daha sonra yayınlanan sağlık raporunda da ‘Başkanın sağlığı mükemmel ve görevini yapmaya çok uygun. Bütün veriler Başkanlık dönemi boyunca da sağlığının aynı şekilde kalacağını gösteriyor’ denildi.

Raporda şu ifadelere yer verildi: ‘Başkanın formu yaşıtı erkeklere göre en üst düzey kategoride. Ailesinin mükemmel tıbbi geçmişi de gözönüne alındığında Başkan’ın kalp damar hastalığı riski en düşükten de düşük seviyede.’

Doktorlar hiçbir deri kanseri işaretine ya da geçmişte güneşte kalmaktan oluşan lezyonlara rastlamadılar. Boynundaki minik bir lezyon sıvı nitrojenle donduruldu. Benzer bir lezyon geçen Aralık ayında da alınmıştı.

1.82 metre boyunda olan Başkan, geçen yıldan bu yana 3 kilo verdi, şu anda87 kilo. Bush’un çok nadir olarak puro içtiğine de sağlık raporunda yer verildi. Kafeini diyet kola ve kahveden aldığı belirtildi. Bush alkol kullanmıyor.

Kaynak:   

bus