BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  GÜNCEL

Bursa'ya genelev şoku! Açılış günü bedava

BURSA halkını hayli rahatsız edecek gelişme. Bursa'ya 5 yıldızlı gelenev yapılıyor. Önümüzdeki yıl açılacak genelevin ilk gününün de bedava olacağı açıklandı.

Abone ol

BURSA 5 yıldızlı genelev haberini konuşuyor. 2 milyon lira harcanarak yapılacak olan genelev 5 yıldızlı otel konforunda olacak. Bu lüks genelev otelin Bursa'daki fuhuşu daha da patlatacağı tahmin ediliyor. 

Bursa'ya 5 yıldızlı otel genelevi Balıkesirli bir yatırımcının üstlendiği söyleniyor. Bursa merkezinde sayısı 400’ü geçen masaj salonları ile Beşyol, Kükürtlü, Çarşamba, Doğanbey TOKİ gibi semtlerdeki kontrolsüz fuhuşun önüne geçmek için böyle bir yola başvurulduğu bildiriliyor. Dekorasyonu ile 5 yıldızlı otelleri aratmayacak olan genelevin, 3 katlı villa türü prefabrik evlerde hizmet vereceği öğrenildi.

MASAJ SALONLARI VE APARTMANDA FUHUŞA ÖNLEM
Bursa.com'un haberine göre, konuyla ilgili açıklama yapan yatırımcı temsilcileri, Bursa’da fuhuş sektörünün kontrolsüz olduğunu belirterek, “Bursa merkezinde fuhuş apartmanlarda ve sokaklarda yapılıyor. Bu da vatandaşları rahatsız ediyor. Özellikle apartman dairelerinde yapılan fuhuştan hem devlet vergi almıyor, hem de toplum ahlakını olumsuz etkiliyor. Bursa’da bir genelev olması durumunda tüm bunların önüne de geçilmiş olacak” dedi.

5. YILDIZLI OTEL GENELENEV 2016’DA AÇILACAK
Genelevi İzmir Yolu’nda yapmayı planladıklarını dile getiren yatırımcı temsilcileri, “Yapacağımız genelev hijyenik ve modern olacak. 5 yıldızlı otel konforunda olacak genelev için 2 milyon liralık proje hazırladık. Genelevde yerli ve yabancı uyruklu kadınlar çalışacak. Her hafta sağlık kontrolünden geçirilecek olan kadınlar, güvenle hizmet verecek. Genelev ile ilgili ilk müracaatlarımıza olumlu bakıldı. Gerekli izinlerin alınmasının ardından çalışmalarımıza başlayıp, 2016 yılı içerisinde açılışını yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

AÇILIŞ GÜNÜ HİZMET BEDAVA
Genel girişlerden cüzi bir ücret alacaklarını kaydeden firma yetkilileri, “Açılış sonrası girişlerden cüzi bir ücret alarak girişleri kontrol altında tutacağız. Bursa genelevi, haftanın 7 günü hizmet verecek. Sabah 10’da açılacak olan genelev, gece 11’e kadar açık olacak. Genelev sayesinde kontrolsüz fuhuş nedeniyle cinsel yolla bulaşan hastalıkların da önüne geçilmiş olacak” şeklinde konuştu.