BIST 10.507
DOLAR 32,29
EURO 35,05
ALTIN 2.475,42
HABER /  GÜNCEL

Bursasporlu yöneticilerden dava

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve bazı yöneticiler, yeşil-beyazlı kulüp ve yöneticilerle ilgili suç duyurusunda bulunan 4 kişi hakkında dava açtı.

Abone ol

Yazıcı, Bursaspor’un hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Öztürk Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği Bursa Adliyesi’nde dava dilekçelerini verdi.

Adliye çıkışı açıklama yapan Yazıcı, Bursaspor Kulübü’nün ve yöneticilerin asılsız iddia ve iftiralarla suçlandığını, devam eden bir soruşturma olduğu için sessiz kalmayı tercih ettiklerini söyledi.

Yargı tarafından sürdürülen soruşturmanın esasına yönelik hiçbir çekincelerinin ve itirazlarının olmadığını anlatan Yazıcı, "Elbette ki, ortada bir iddia varsa araştıracaklar ve bu süreç sonunda gerçekler ortaya çıkacaktır.

Bundan önceki incelemeler, Bursaspor Kulübü’nde usule aykırı hiçbir eylem ve harcama olmadığını ortaya çıkarmıştır. Bugün de yargının yaptığı araştırmanın aynı şekilde sonuçlanacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

Yazıcı, Bursaspor ile ilgili iftirada ve hakarette bulunanlar hakkında şikayette bulunduklarını ve dava açtıklarını dile getirerek, "Maddi ve manevi tazminat davası açtık. Kazanırsak, gelen parayı Bursaspor’a bağışlayacağız" dedi.

Bir gazetecinin, "Kaç kişi hakkında dava açtınız" sorusuna Yazıcı, "4 kişi hakkında dava açtık" yanıtını verdi.