BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Bursaspor’dan farklı mağlubiyet

Bursaspor, Avusturya kampının ikinci hazırlık maçında Zaglebie Lubin’e 3-0 mağlup oldu. <br/>Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avust...

Abone ol

Bursaspor, Avusturya kampının ikinci hazırlık maçında Zaglebie Lubin’e 3-0 mağlup oldu.
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da sürdüren yeşil-beyazlılar, ikinci hazırlık maçında Polonya’nın en üst ligi Ekstraklasa’da yer alan Zaglebie Lubin ile karşılaştı. Kampın ilk hazırlık maçında Avusturya 1.Lig ekiplerinden Austria Lustenau’yu 3-0 mağlup eden Karaman’ın öğrencileri, ikinci hazırlık maçında bu kez Polonya temsilcisine 3-0 mağlup oldu. Lubin’in gollerini 44 ve 82. dakikalarda Ludomir ve 69. dakikada Arkadiusz kaydetti.

KARAMAN: "BAZI OYUNCULARIMIZA ’SİZİNLE OLMUYOR’ DİYECEĞİZ"
Teknik Direktör Hikmet Karaman, Zaglebie Lubin maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın ilk yarısındaki kadro ile ikinci yarıdaki kadronun farklı olduğunu belirten Karaman, “Bugün tabii skor önemliydi ancak daha önemli olan futbolcularımızın durumunu görmekti. İkinci yarıda 17 yaşındaki gençlerimiz ile oynadık. Aralarına kendi içimizde yer alan oyuncuları da koyduk. Özellikle 3 kulvarda oynayacak olmamızdan dolayı 12-13 kişilik çekirdek kadroya hangi futbolcularımızı ekstra katabiliriz ona bakıyoruz. İkinci yarıdaki görüntü iyi değildi. İlk yarıda da zaman zaman eksiklerimiz oldu. İkinci yarıda oynayan futbolcularımıza önümüzdeki maçta 60-70 dakika oyunda yer vereceğiz. Diğer futbolcularımızı Borussia Dortmund maçına saklayacağız. Bildiğiniz gibi geçen sezondan kadromuzda 4 futbolcu eksik. Aramıza yeni katılacak olan futbolcular olacak. Transfer dönemi sonuna kadar bakacağız. Belki de bazı oyuncularımıza ’sizinle olmuyor’ diyeceğiz. Yine söylüyorum ikinci yarıdaki görüntüden memnun değilim” dedi.